25 ANYS d'ART I CULTURA 

Durant aquest 2016, l'Associació Art i Cultura celebra el seu 25è aniversari.

 

Volem fer una recerca de material amb l'objectiu de preparar diferents activitats per a celebrar el 25è aniversari del grup de teatre de Sant Antoni de Vilamajor.

 

ENS AJUDES?

 

Si tens filmacions, fotografies, programes de mà, cartellls de les obres que s'han representat al llarg de tots aquests anys, posa't en contacte amb nosaltres:

Mòbil: 687 461 449

Mail: teatre@indomit-teatre.cat

 

Escanejarem el material, el passarem a format dvd o el tractament que calgui i te'l retornarem.

 

GRÀCIES PER LA TEVA COL·LABORACIÓ

 

"La por escènica en combat"
de Clara Barranco i Esther Rodríguez
 
Lectura dramatitzada dels relats guanyadors del I Concurs de relats per dramatitzar. 
Acte de Lliurament de Premis.
 
Divendres, 22 d'abril de 2016, a les 21.30 h
a La Sala.
Entrada gratuïta.
 

Argument
La por escènica entra en combat amb la superació. Qui guanyarà?

Lectura dramatitzada dels relats guanyadors del I Concurs de relats per dramatitzar que va convocar l'Associació Art i Cultura i l'Ajuntament de Sant Antoni. 

 

Relats de Núria Armengol, Anna Estella, Màrius Moneo, Albert Rocarols i Quim Salinas.

"Gesta, la llegenda del drac i el cavaller", de Carles Dinarés.
Dissabte , 23 d'abril de 2016, a les 19 h a La Sala de Sant Antoni de Vilamajor 

 

Argument
El periodista Martí Prats està desesperat: ha de completar un reportatge sobre la Catalunya romànica però el material recollit li sembla insípid per als seus lectors. El temps se li acaba i s’hi juga la feina... Poc s’imagina que la força de la necessitat (i l’ajuda d’un estrany licor d’herbes) el faran viatjar a la vila de Montblau, en el segle XIII. Ara sí que tindrà una bona crònica! Assistirà, en viu i en directe, a la llegendària història del cavaller Sant Jordi... amb algunes sorpreses. 

 

Preu
Anticipada a les Escoles Velles: 3 euros.  
A taquilla: 5 euros. 


Indòmit Teatre
Direcció: Pilar Donat 

Intervé el grup de teatre infantil d'Indòmit Teatre.

 

 

 

Iniciem els assajos de "Gesta, la llegenda del drac i el cavaller" 


El grup de teatre infantil d'Indòmit Teatre ha començat a preparar l'obra "Gesta, la llegenda del drac i el cavaller" de Carles Dinarés.

 

Els més petits tenen l'ocasió de ser els protagonistes d'aquesta obra que es representarà durant la Setmana Cultural de Sant Antoni de Vilamajor. 

 

No t'ho pots perdre! Vine, el dissabte 23 d'abril, a les 19 hores a La Sala i gaudeix d'aquesta adaptació de la llegenda de Sant Jordi.

Guanyadors del I Concurs de relats per dramatitzar 


El jurat del I Concurs de relats per dramatitzar, en la reunió celebrada el 19 de gener de 2016, ha decidit atorgar el Primer Premi al relat presentat amb el títol

 

"Acte fallit" de Màrius Moneo.

 

Així mateix, els relats finalistes d'aquesta primera edició són: 

 

"Platja d'agost" d'Anna Estella

"Manual d'autoajuda" de Núria Armengol 

"No puc" d'Albert Rocarols

"La guitarrista" de Quim Salinas. 

 

La representació en forma de lectura dramatitzada, a càrrec d'Indòmit Teatre, tindrà lloc en el mes d'abril de 2016, durant la setmana cultural de Sant Antoni de Vilamajor.

 

Enhorabona als guanyadors i gràcies a tots els qui heu participat!

Indòmit Teatre amb La Marató de TV3.


Aquest Nadal, vine al teatre i col·labora amb La Marató de TV3. Indòmit Teatre farà una donació del 10% de la recaptació d'"Els Pastorets sense josep" a La Marató de TV3 que dedica aquesta edició a la diabetis i l'obesitat. 

 

Més informació: La Marató de TV3

Aquest Nadal "Els Pastorets sense Josep", de Xavier Gabarró.

 

Els dies 19 i 20 de desembre, tindràs l'oportunitat de gaudir d'una bona estona amb la representació d'aquesta versió d'una obra tan nostre com "Els Pastorets".

 

Els Pastorets sense Josep, de Xavier Gabarró  
Adaptació de Pilar Donat 
Dissabte , 19 de desembre a les 20 h 
Diumenge, 20 de desembre a les 18 h
La Sala

 

Argument
S'acosta Nadal i, com d'altres vegades, el grup de teatre prepara "Els Pastorets", però...què passaria si el dia de l'estrena en Josep desaparegués?Tots els membres del grup passen moltes peripècies per intentar trobar a Sant Josep, amb l'ajuda d'un àngel, una mica especial, i la col·laboració d'un Déu omnipotent que amb els seus miracles dóna un cop de mà als nostres actors.

 

Preu
Anticipada a les Escoles Velles 
Adult: 5 €. Infantil: 3 € (3 a 12 anys).

A taquilla: 
Adult: 8 €.  Infantil: 5 € (3 a 12 anys)

El 10% de la recaptació es destinarà a La Marató de TV3.  Indòmit Teatre
Direcció: Pilar Donat Intervenen, entre d'altres: Irina Bellavista, Josep Caballé, Joan Cueto, Pere Chardi, Sergio Fernández, Jaume Ferrers, Jacint Gili, Carmen Lloberas, Imma Nicolau i Toñi Sánchez.

Estudiants francesos amb Indòmit Teatre
En una estada per practicar l'idioma

 

Aquets mes de novembre, un grup de joves francesos han fet una estada a Sant Antoni de Vilamajor per aprendre l’idioma.  Per fer-ho,  han comptat amb la col·laboració d’Indòmit Teatre que els ha ofert unes activitats que els ha permès practicar la llengua.

 

D’una banda van realitzar un taller de teatre en el que van mostrar tècniques de relaxació i de preparació de la veu. Posteriorment van fer una petita representació de l’obra de Cervantes “El retablo de las maravillas. 

 

D’altra banda, es va oferir als estudiants un passi de la pel·lícula “8 apellidos vascos”.  Al finalitzar la sessió obriren un debat per resoldre els dubtes que podien sorgir i practicar l’idioma.

 

Aquesta ha estat una experiència molt positiva tant per als estudiants com per a Indòmit Teatre i és per això que, entre els mesos de febrer i maig repetiran la iniciativa amb més grups d’estudiants amb els que compartir aquestes activitats.

 

 

 
I Concurs de relats per dramatitzar
Por escènica

Convocat per l'Associació Art i Cultura i l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

 

Si t’agrada escriure, ara tens l’oportunitat de guanyar 300 € i que la teva obra sigui representada per INDÒMIT TEATRE. Anima’t a participar i si saps d’algú que li pot interesar, fes-li saber

 

Tema 

En aquesta primera convocatòria, el tema a tractar és la "por escènica", entenent-la com a sensació paralitzadora que se’ns presenta quan hem d’actuar davant del públic, encara que no sempre haguem de pronunciar paraula (música, ballarins, esportistes, …)

 

Extensió

L’extensió màxima serà de tres fulls DIN A4, impresos a una sola cara i a doble espai. El text haurà d’anar amb la tipografía Arial amb un cos de 12 punts.

 

Termini 

El termini de presentació de propostes finalitza el 22 de desembre de 2015. 

 

Premis

El 1r premi està dotat amb 300 euros. 

Hi ha 4 obres més finalistes. 

Les obres escollires seran representades per la companyia de teatre de l’Associació Art i Cultura, Indòmit Teatre, qui, amb els texts selecccionats, elaborarà una obra de teatre representada com a lectura dramatitzada. 

La representació tindrà lloc en el mes d’abril de 2016, durant la setmana cultural de Sant Antoni de Vilamajor. 

 

Consulta les BASES

 

 

Concurs literari
Els passats 21 i 23 d'agost Indòmit Teatre va representar FUITA, de Jordi Galceran

 

En el marc de la Festa Major de Sant Antoni de Vilamajor, Indòmit Teatre va representar l'obra de Jordi Galceran, Fuita. Una obra que, tot i ser escrita el 1998, continua sent de màxima actualitat. Fuita, és una comèdia sobre corrupció política que explica com Isidre Galí, Conseller d'Indústria i Energia, després de dimitir per un afer de corrupció i al límit del suïcidi, decideix fer una cosa que mai abans s'havia permès fer: contractar els serveis d'una prostituta.

 

En l'obra, dirigida per Clara Barranco, hi van intervenir els actors Ramon Escarrà, Imma Nicolau, Loli Sánchez, Òscar Llobera i Joan Cueto.

 

El públic assistent va poder gaudir d'una molt bona estona en aquesta representació amena i divertida.

 

Informació completa
Imatges 

© 2021  Associació Art i Cultura / Indòmit Teatre.   Pl. 1 d'octubre de 2017, 1. 08459 Sant Antoni de Vilamajor (Barcelona)

www.indomit-teatre.cat -  teatre@indomit-teatre.cat

 

Avis legal

  • Facebook
  • Instagram