Els 10 negrets, d'Agatha Christie


Dissabte, 20 d'agost a les 22 h Diumenge, 21 d'agost a les 23 h La Sala Preu Anticipada a les Escoles Velles: 5 euros. A taquilla: 8 euros Al finalitzar la darrera funció, s'oferirà copa i cava als assistents. Argument Deu persones sense relació alguna entre sí són convidades a passar uns dies en una illa privada,” l’illa del negre” anomenada així perquè mirada de perfil sembla el cap d’un negre, per un tal Sr. Owen, desconegut per tots els seus convidats. Després del primer sopar i sense haver conegut al seu amfitrió, un gravació descobrirà coses dels seus passats. A partir d’aquest moment, misteri, intriga i una antiga cançó de bressol. Indòmit Teatre Direcció: Clara Barranco Intervenen: Ramon Escarrà, Imma Nicolau, Noemí Quispe, Albert Tallet, Rodrigo Díaz, Pilar Donat, Carmen Llobera, Joan Cueto, Loli Sánchez i Clara Blarranco. Per Festa Major, no et perdis aquesta adaptació teatral de la novel·la més exitosa d'Agatha Chrisite. T'hi esperem!