Celebra amb nosaltres els 25 anys d'Art i Cultura


Trobada-Sopar al Porxo de Can Sauleda Fi de festa amb el grup d'Havaneres "Port Vell" Dissabte, 17 de setembre, a les 21 h. al Porxo de Can Sauleda Venda de tiquets al Punt d'Informació - Escoles Velles Preu del tiquet: 8 euros Venda de tiquets fins el dimecres, 14 de setembre. Trobada-Sopar dels 25 anys d'Art i Cultura Enguany celebrem els 25 anys del naixement d'Art i Cultura i volem celebrar-ho amb totes les persones que al llarg d'aquest temps heu col·laborat amb l'entitat, volem celebrar-ho amb els antics col·laboradors i amb els presents, amb els que heu participat en les obres de teatre, en les caramelles i en l'esbart dansaire. Per això, ens agradaria que ens acompanyessis i compartissis amb nosaltres aquest sopar, aquesta festa. Pots adquirir el teu tiquet per 8 euros al Punt d'informació - Escoles Velles. Ho pots fer fins el dimecres, 14 de setembre.