Un 2017 ple de projectes


Amb l'inici del nou any, plantegem els nous projectes. Que no són pocs!

Aquí et presentem un resum del que Indòmit Teatre t'oferirà durant tot l'any. Estigues atent perquè anirem ampliant la informació.

Els 10 negrets, d'Agatha Christie

El 18 de febrer tens una altra oportunitat per veure "Els 10 negrets" d'Agatha Christie. Si no vas tenir ocasió de veure-la a l'estiu, ara ho podràs fer. O potser vols repetir?

Lectura dramatitzada dels relats guanyadors del II concurs de relats per dramatitzar

El pròxim 31 de gener sabrem quins són els relats finalistes. Durant la setmana cultural del mes d'abril podrem gaudir de l'obra resultant i lliurarem els premis.

Obra secció infantil

A l'abril, per la setmana cultural, a banda de les lectures dramatitzades, la secció infantil del grup de teatre ens farà passar una bona estona.

Per Festa Major, una nova representació

Ja comencem a preparar l'obra que representarem durant la Festa Major al mes d'agost. Estem segurs que t'agradarà!

Cafè Teatre

Per la tardor, al mes d'octubre, iniciem un nou projecte: "Cafè Teatre". Quatre dissabtes del mes d'octubre en els que podràs gaudir de petites grans representacions tot fent un cafè.

Obra de Nadal

No podem acabar l'any sense la representació de l'obra de Nadal dirigida al públic familiar, perquè grans i petits anem plegats del teatre.

Com veus hi ha un gran ventall per a tots els gustos. Volem compartir amb tu el que des de ja estem treballant. Sense tu, res d'això tindria sentit.

Fins aviat!