Els 10 negrets, d'Agatha Christie


Dissabte, 18 de febrer de 2017, a les 21.30 h a La Sala.

Anticipada a les Escoles Velles: 8 euros. A taquilla: 10 euros

El 18 de febrer tens una altra oportunitat per veure "Els 10 negrets" d'Agatha Christie. Si no vas tenir ocasió de veure-la a l'estiu, ara ho podràs fer. O potser vols repetir?

Argument Deu persones sense relació alguna entre sí són convidades per un tal Sr. Owen, desconegut per tots els seus convidats, a passar uns dies en una illa privada, "l’illa del negre” anomenada així perquè mirada de perfil sembla el cap d’un negre, Owen, desconegut per tots els seus convidats. Després del primer sopar i sense haver conegut al seu amfitrió, una gravació descobrirà coses dels seus passats. A partir d’aquest moment, misteri, intriga i una antiga cançó de bressol. Indòmit Teatre Direcció: Clara Barranco Intervenen: Ramon Escarrà, Imma Nicolau, Noemí Quispe, Albert Tallet, Rodrigo Díaz, Pilar Donat, Carmen Llobera, Joan Cueto, Loli Sánchez i Clara Blarranco.


© 2021  Associació Art i Cultura / Indòmit Teatre.   Pl. 1 d'octubre de 2017, 1. 08459 Sant Antoni de Vilamajor (Barcelona)

www.indomit-teatre.cat -  teatre@indomit-teatre.cat

 

Avis legal

  • Facebook
  • Instagram