Sole i companyia, la representació i entrega de premis II concurs de relats per dramatitzar


Sole i companyia és el títol de la dramatització dels relats guanyadors del II concurs de relats per dramatitzar.

El divendres, 28 d'abril, en el marc de la Setmana Cultural de Sant Antoni de Vilamajor, va tenir lloc la lectura dramatitzada dels relats guanyadors del II Concurs de relats per dramatitzar.

La novetat d'aquest any ha estat el format de la representació, copa-teatre, que ha permès que es realitzés l'acte en un ambient distès.

Després de la representació, Ramon Escarrà, president de l'Associació Art i Cultura va iniciar l'acte de lliurament dels Premis. Els membres del Jurat van lliurar els premis als autors finalistes que van poder assistir i finalment, l'Alcaldessa de Vilamajor, Mª Lluïsa Berdala, va fer entrega a Roser Blàzquez del 1r Premi pel seu relat titulat "Invisible solitud".

Primer premi:

"Invisible solitud" de Roser Blàzquez

Relats finalistes: "Converses felines" de Guillem Chiner "Et miro i et veig" d'Esther Llombart "Perduts" d'Albert Mateu "Àgatha" de Nela Miralles "L'orangutan" d'Eva Pelegrí

Un cop més, agraïm la col·laboració dels membres del Jurat format per: Anna Cella, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, Clara Barranco, membre de l’Associació Art i Cultura, Albert Tallet, membre d’Indòmit Teatre, Rosa Maria Pascual, escriptora i Teresa Sagrera, escriptora.

Gràcies a tots els participants, guanyadors, lectors i assistents que han permès que aquesta segona convocatòria hagi estat una realitat.