Compte amb les bruixes!


Aquest Nadal, "Compte amb les Bruixes!" obra basada en la novel·la "Les Bruixes" de Roald Dahl.

Dissabte, 23 de desembre a les 17 h a La Sala

Dissabte, 30 de desembre a les 17 h a La Sala

Preu anticipada: 5 euros

A taquilla: 8 euros

En els contes de fades, les bruixes duen capes negres, barrets ridículs i van muntades sobre pals d’escombra. Però en el món hi ha bruixes de debò i cal estar alerta. Les bruixes de debò, s’assemblen molt a les dones corrents: viuen en cases corrents, fan feines corrents i porten roba corrent. És per això que són tan difícils d’enxampar! Un cop a l’any, la Reina de les Bruixes les convoca a totes en un lloc secret. Allà, ideen plans malèfics i comparteixen les fórmules més horripilants. Enguany, una experta bruixòloga i els seus dos néts, han localitzat l’indret de la reunió i faran tot el possible per frustrar els projectes de les bruixes. Se’n sortiran?

Indòmit Teatre:

Direcció: Clara Barranco

Intervenen diversos actors amb la participació de la secció de teatre infantil i juvenil d'Indòmit Teatre.