Resolució III Concurs de relats per dramatitzar


El jurat del III Concurs de relats per dramatitzar, ha decidit que el relat guanyador d'aquesta edició sigui "Fibra òptica" d'Eva Moreno. Els relats finalistes han estat: "Patins al terrat" de David Jou "Roba estesa" de Núria Terradas "Revolta a l'estenedor" de Carme Pratdesaba "Llençols blancs" de Sílvia Vila "Una nit al terrat" d'Ignasi Moreno La representació en forma de lectura dramatitzada, a càrrec d'Indòmit Teatre, tindrà lloc en el mes d'abril del 2018, durant la setmana cultural de Sant Antoni de Vilamajor. En finalitzar la representació, es farà l'acte de lliurament dels premis.

Enhorabona als guanyadors i gràcies a tots els qui heu participat

!


© 2021  Associació Art i Cultura / Indòmit Teatre.   Pl. 1 d'octubre de 2017, 1. 08459 Sant Antoni de Vilamajor (Barcelona)

www.indomit-teatre.cat -  teatre@indomit-teatre.cat

 

Avis legal

  • Facebook
  • Instagram