Toc Toc


Per Festa Major... Toc Toc de Laurent Baffie

Divendres, 17 d'agost, a les 22 h a La Sala

Diumenge, 19 d'agost, a les 23 h a La Sala (hi haurà coca i cava)

Preu anticipada: 8 euros

Preu taquilla: 10 euros

Argument:

Toc Toc és una comèdia àcida que parla de les dificultats que tenim les persones per gestionar les nostres pors. Els personatges de Toc Toc són sis pacients diagnosticats de Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) que coincideixen en la sala d’espera d’un famós psiquiatre. Per ells, la teràpia revolucionada que ofereix el Dr. Cooper és l’última esperança de curació. Però el temps a la sala d’espera es fa més llarg del què havien previst.

Indòmit Teatre:

Direcció: Loli Sánchez

Intervenen: Clara Barranco, Lina Barroso, Joan Cueto, Pilar Donat, Ramon Escarrà, Imma Nicolau i Marc Planas.