Resolució IV concurs de relats Ricard Pujolràs


El jurat del IV Concurs de relats Ricard Pujolràs ha decidit que el relat guanyador d'aquesta edició sigui "Vull creure" de Sergi Ausiró.

Els relats finalistes són:

"Inspiració" de Vicenç Ambrós "Estació Gaudí” d'Eva Denia "Diuen que va passar a Tazacorte" d'Alexandra Martín "La venjança de Venus" d'Eva Moreno "El tallacrios” d'Alfons Ruano

La representació en forma de lectura dramatitzada, a càrrec d'Indòmit Teatre, tindrà lloc en el mes d'abril del 2019, durant la setmana cultural de Sant Antoni de Vilamajor. En finalitzar la representació, es farà l'acte de lliurament dels premis.

Enhorabona als guanyadors i gràcies a tots els qui heu participat!

A la imatge, d'esquerra a dreta: Rosa Maria Pascual,escriptora; Teresa Sagrera, escriptora; Anna Cella, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor; Joan Cueto, vocal Junta de Govern Associació Art i Cultura; Lina Barroso, tresorera Junta de Govern de l'Associació Art i Cultura.