Fum, fum, fum


Fum, fum, fum, de Jordi Sánchez

Divendres, 27 de desembre, a les 21:30h.

Dissabte, 28 de desembre, a les 22h.

La Sala (Sant Antoni de Vilamajor)

Preu:

Anticipada: 8 euros

A www.entrapolis.com

A taquilla: 10 euros

“Fum, fum, fum” ens proposa una visió irònica de la família. És una reflexió en clau d'humor sobre les parelles que estan juntes per inèrcia o per interès, sense amor... on la relació es fonamenta en fum, fum i més fum...

Sinopsis

Com cada any, la Raquel i en Mateu reuneixen la família per celebrar el tradicional dinar de Nadal. L’Arnau vindrà amb la Beth, la seva nova parella i, com sempre, s’hi afegirà la Juani, la filla de la dona de fer feines. Pel que sembla, la noia prepara casori amb l’Ignasi, el nebot de la Raquel. Però és clar, a la taula de Nadal, l’escudella pot donar moltes voltes... L’Arnau fa anys que està enamorat de la Juani, l’Ignasi pateix en silenci un problema inconfessable i la Raquel..., la Raquel, com sempre, s’enamora d’homes que no són el seu. Potser, finalment, aquest dinar de Nadal, no serà tan tradicional com semblava.

Indòmit Teatre: Direcció: Roi Salom Intervenen: Paco Barranco, Lina Barroso, Pere García, Anna Farres, Dan Guillamon i Ariadna Motilla

Tècnic de llum i so: Roi Salom

Disseny gràfic: Kaloni Morera

Comunicació: Roi Salom