Guanyadors V Concurs de relats Ricard Pujolràs


Ja tenim els guanyadors de la cinquena edició del Concurs de relats Ricard Pujolràs que aquest any gira al volant de les Mil i una nits!

El jurat ha decidit que el relat guanyador sigui “La pausa” d'Eduvigis Beltran, sent els relats finalistes els següents:

"Pampallugueix” de Jenni Rodà

“Quan les estrelles s'apaguen” de Rosa Lozano

“Servei deficitari” d'Eva Moreno

“Fixació” de Mª Isabel García

“1001” de Montse Gil

Agraïm la col·laboració del jurat d'aquesta edició. Hem tingut la sort de comptar amb Joan Cueto, membre de l'Associació Art i Cultura; Susana Saiz, membre d'Indòmit Teatre i les escriptores Rosa Maria Pascual i Teresa Sagrera, a la imatge amb Lina Barroso i Pilar Donat membres d'Art i Cultura i coordinadores del Concurs.

La representació en forma de lectura dramatitzada, a càrrec d'Indòmit Teatre, tindrà lloc en el mes d'abril del 2020, durant la setmana cultural de Sant Antoni de Vilamajor. En finalitzar la representació, es farà l'acte de lliurament dels premis.

Moltes felicitats i gràcies a totes i tots per la vostra participació!