VI Concurs de relats Ricard Pujolràs


VIURE 31 de desembre de 2020 Arriba una nova edició del nostre concurs de relats, el concurs en el que pots guanyar 300 euros i veure el teu text representat com a lectura dramatitzada per Indòmit Teatre. Tema: El tema del relat a presentar ha d'estar relacionat amb la paraula "Viure". Extensió: L'extensió màxima serà de 4000 caràcters, espais inclosos, El text haurà d'anar amb tipografia Arial amb un cos de 12 punts i interlineat d'1,5 línies. Termini El termini de presentació de propostes finalitza el 31 de desembre de 2020. Premis Dels texts presentats, el jurat escollirà 6 finalistes. Una d’aquestes obres finalistes en resultarà la guanyadora. L'obra guanyadora té una dotació econòmica de 300 euros concedidad per l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

Totes les obres escollides seran representades com a lectura dramatitzada per Indòmit Teatre (www.indomit-teatre.cat), la companyia de teatre de l'Associació Art i Cultura.

La representació tindrà lloc en el mes d’abril de 2021, durant la setmana cultural de Sant Antoni de Vilamajor. Consulta la totalitat de les Bases

Bases_VIConcursRelatsRicardPujolras
.pdf
Download PDF • 647KB


Bases_VIConcursRelatsRicardPujolras
.pdf
Download PDF • 647KB